RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nordmenn alvorlig skadd i trafikkulykke i Sverige

FRONTKOLLISJON: Sju nordmenn ble fraktet til sykehus etter en frontulykke på Enkroken i Sverige.
FRONTKOLLISJON: Sju nordmenn ble fraktet til sykehus etter en frontulykke på Enkroken i Sverige. Foto: Tor Aage Hansen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sju nordmenn til sykehus.

STORLIEN (NTB): Sju nordmenn ble sendt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en frontulykke på Enkroken i Sverige fredag. To av dem er alvorlig skadd.

Ulykken skjedde ved 15-tiden, like øst for Storlien i Enkroken, en drøy mil fra den norske grensen. To personer ble sittende fastklemt i hver sin norskregistrerte bil etter ulykken, melder Adresseavisen.

I den ene bilen var det to voksne og tre barn. I den andre var det to voksne, melder NRK.

– De har alvorlige bryst, rygg, og nakkeskader, sier Erik Forsell, innsatsleder i redningstjenesten i Åre til Østersundsposten om to av dem som ble fløyet til St. Olavs. Begge sjåførene og ett av barna skal være blant dem som ble sendt med luftambulanse til Trondheim.

Sykehuset opplyser fredag kveld at en mann er alvorlig skadd, men at tilstanden hans er stabil. I en oppsummering beskrives to av de sju som hardt skadd.

– Vi har pratet med vitner på plassen. De sier at ulykken skjedde etter at den ene bilen kjørte forbi en annen. Da krasjet den med en annen bil, sier operasjonsleder Oscar Berglund i Jämtlandspolitiet til Adresseavisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere