RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To omkom - en alvorlig skadd

Sist oppdatert:
En mann (25) og en kvinne (70) omkom i en front mot front-kollisjon mellom to personbiler ved Sørbotten i Troms tirsdag.

- To personer har omkommet, og en annen person er hardt skadd, sier operasjonsleder Kjell Arne Jakobsen ved Troms politidistrikt til TV 2 Nettavisen.
Den skadde er en mann i 70-årene. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil, får NTB opplyst fra Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø tirsdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om den kraftige kollisjonen klokken 11.02 tirsdag, på E8 i Lavangsdalen ved Sørbotten, omtrent tre mil sør for Tromsø. Kollisjonen skjedde i 90-sonen på E8.

- I feil kjørefelt
To personbiler kolliderte front mot front. Det var til sammen tre personer i bilene. Politiet opplyser at de omkomne er en 25 år gammel mann og en 70 år gammel kvinne.

- Ulykken skjedde da bilen 25-åringen kjørte kom over i feil kjørefelt i forbindelse med forbikjøring, forklarer operasjonsleder Rolf-Are Pettersen i Troms politidistrikt til NTB tirsdag ettermiddag.

25-åringen var alene i bilen. Kvinnen på 70 og mannen i 70-årene satt i samme bil. Alle tre ble sittende fastklemt i bilene i lengre tid før de ble frigjort og kjørt til sykehus.

Både de omkomne og den hardt skadde personen ble fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø etter ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere