RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To pågrepet etter væpnet ran

Sist oppdatert:
Væpnede politistyrker har pågrepet to personer etter det brutale kioskranet på Furuset i Oslo. En kioskansatt ble truet med pistol og bundet fast av tre ransmenn like før midnatt.

Gjerningsmennene rømte fra åstedet til fots, men de løp trolig bort til en fluktbil ikke så langt unna. En drøy time etter ranet fant politiet fluktbilen på Høybråten, ikke langt fra kiosken på Furuset.

En person pågrepet
- Ransmennene har trolig løpt bort til bilen og tatt av gårde med den. Litt før klokken 02 pågrep vi en av de tre personene vi har jaktet på. Han ble pågrepet på Ellingsrud. I halv fem-tiden pågrep vi en person til på Høybråten. Nå fortsetter jakten på den siste ransmistenkte, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet føler de har god kontroll på etterforskningen, og har godt håp om å ta den siste personen i løpet av kort tid.

Tre gjerningsmenn
Politiet fikk melding om ranet av Jackpot-kiosk på Furuset Senter klokken 23.40. Væpnet politi jaktet på de tre mennene som var maskert med finlandshetter. Nå fortsetter politiet jakten etter de to andre ransmennene.

- Ranerne, alle trolig av utenlands opprinnelse, oppholdt seg i kiosken i rundt 30 minutter før de forlot stedet. De bandt han som var på jobb og brøt opp spilleautomater og kassen. Så la de på sprang, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad til TV 2 Nettavisen.

- Vi har fått en foreløpig beskrivelse på de tre. De er trolig av utenlandsk opprinnelse, alle snakket gebrokkent norsk og var i 25-årsalderen, sier Hjulstad.

Truet med pistol
Vedkommende som var på jobb ble ikke fysisk skadd under ranet. Han ble ifølge Hjulstad truet av det som formodentilg var en pistol.

- Det var han i kiosken som selv meldte fra på 112 om ranet. Hvordan han kom seg løs, vet vi foreløpig ikke, sier Hjulstad til TV 2 Nettavisen.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til, var en av ranerne iført en rød finnlandshette, sort jakke, grå bukser og hvite hansker. Den andre hadde på seg en sort genser, mens det foreløpig ikke foreligger en beskrivelse av tredjemann.

TV 2 Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere