RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring alvorlig skadd i knivstikking i Stavanger


Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
To 18 år gamle menn er knivstukket av en ukjent gjerningsperson i Stavanger sentrum natt til lørdag. En av dem er fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Den andre fornærmede fremstår lettere skadd, opplyser politiet. Verken de fornærmede eller noen av de fire vitnene politiet har snakket med, vet hvem gjerningspersonen er.

– Det er opplysninger om at det skal være to menn, men det er ennå litt uklart hvem som har gjort hva, så det får den videre etterforskningen gi svar på, sier operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sørvest politidistrikt til NTB.

Den ene fornærmede behandles på Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset betegner lørdag formiddag skadene som alvorlige.

De to 18-åringene hadde vært på en fest for blivende russ da hendelsen skjedde på Domkirkeplassen i Stavanger sentrum. Politiet fikk melding om hendelsen via AMK klokken 2.03.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere