RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To personer pågrepet etter brann i Kristiansand

Sist oppdatert:
Tre personer ble skadd i en brann i en boligblokk i Kristiansand natt til tirsdag. Politiet har pågrepet to personer som er mistenkt for å ha påsatt brannen.

– Det er pågrepet en person som er mistenkt for påsettelse av brannen, men det er for tidlig å si om det vil føre til en videre siktelse. Vi etterforsker saken bredt og kommer til å undersøke rundt flere personer, opplyser etterforskningsleder Petter Sandell ved Agder politidistrikt til NRK.

Tirsdag ettermiddag opplyser politiet at ytterligere en person er siktet i saken, ifølge Fædrelandsvennen.

Politiet meldte om røykutvikling i Marviksveien 9 klokken 3.15. Kort tid etter ble brannen meldt slukket, og røykdykkere gjennomsøkte bygningen.

Blokken har ni etasjer, og det har vært mye røyk i trappeoppgangen. Tre personer ble fraktet til sykehus etter brannen. En mann har fått moderate skader, mens de to andre har status som lettere skadd. Rundt 20 personer ble evakuert fra bygningen, ifølge politiet.

– Alt tyder på at dette er en påsatt brann siden denne oppsto på utsiden av en konkret dør. Beboeren i den aktuelle leiligheten kom seg ut i tide etter å ha våknet av røyklukt, sier Sandell.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere