RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To personer pågrepet etter skyting i Oslo


Flere politipatruljer ble sendt til Bogerud etter at det ble avfyrt skudd i området onsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Flere politipatruljer ble sendt til Bogerud etter at det ble avfyrt skudd i området onsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Politiet har pågrepet to personer etter en skyteepisode på Bogerud i Oslo onsdag denne uken.

I 19-tiden onsdag fikk politiet melding om at det var blitt avfyrt skudd utendørs på Bogerud. Flere personer ble sett løpende fra stedet, og en bil kjørte også av gårde etter skuddene.

Politiet sendte flere patruljer til stedet, og det ble søkt med store styrker i området uten at noen ble pågrepet. Angivelig skal det ha vært en krangel i forkant av skytingen.

Først natt til fredag og fredag ettermiddag pågrep politiet to unge menn i saken. Politiadvokat Silje Green i Oslo politidistrikt vil ikke opplyse hva de er siktet for.

- Men de er pågrepet i forbindelse med denne episoden, sier hun til NTB.

Ingenting tyder så langt på at noen ble skadd i hendelsen.

Politiet understreker at de fortsatt er i en tidlig fase av etterforskningen og at de ønsker opplysninger fra eventuelle vitner.

– Personer som har vært i området eller har informasjon som er relevant for saken, bes ta kontakt, opplyser politiet.

Politiet vil i løpet av helgen vurdere om de skal framstille de pågrepne for varetektsfengsling. Det skjer i så fall enten lørdag eller mandag.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere