RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To rom og blotter

Sist oppdatert:
Utsikten fra toromsleiligheten på St. Hanshaugen i Oslo var ikke helt som forespeilet i boligannonsen.

De fikk seg en overraskelse, personene som troppet opp på visning på en nyoppusset toromsleilighet på St. Hanshaugen torsdag ettermiddag. Da de kikket ut av vinduet fikk de se en eldre, naken mann i en leilighet på den andre siden av gaten. Helt blottet for sjenanse holdt han bygården med visningen under oppsikt. Da han i tillegg tok opp en kikkert og ga seg til å studere aktiviteten - fortsatt i Adams drakt, var det flere på visningen som takket for seg.

Ringte politiet
En fortvilet megler måtte ringe politiet.

- Politiet tar hånd om denne saken, og jeg har tiltro til at de ordner opp, sier megler Steffen Kjølstad i iHus til TV 2 Nettavisen.

Han har ikke sett maken i sin tid som megler.

- Nei, jeg har ikke opplevd lignende tilfeller. Selger har heller ikke opplevd dette tidligere, sier Kjølstad.

Det var første visningsrunde på leiligheten, men megler har ikke mistet motet og er sikker på at den nakne mannen ikke er et fast innslag i nabolaget.

Ble tilsnakket
- Patruljen var på stedet og snakket med mannen, men det var ikke grunnlag for å pågripe noen, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Han peker på at mannen befant seg inne i sin egen leilighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere