RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktet etter dødsfall

Sist oppdatert:
To personer er siktet etter at en mann ble funnet død på Risøy.

En mann ble funnet død i Sundgata på Risøy i morgentimene torsdag. Senere på dagen ble to personer, en mann i midten av 20-årene og en dame i 50-årene, arrestert og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Den døde er til obduksjon.

Døde etter fest

- Vi håper disse undersøkelsene kan gi oss flere svar. Den avdøde har ingen ytre spor som tyder på vold, og det er derfor viktig å fastslå dødsårsak for å komme videre i etterforskningen, sier politiadvokat Tor Buberg ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Haugesunds avis.

Det var AMK som varslet politiet i Haugesund om funnet av den døde mannen like før klokken 08.00 torsdag.

En 52 år gammel svensk statsborger hadde i løpet av morgentimene torsdag dødd i leiligheten til mannen i midten av 20-årene. Den unge mannen skal ha hatt fest da dødsfallet inntraff.

To personer som var til stede på festen fant mannen og tilkalte ambulansen.

Uklar dødsårsak
Ifølge Buberg skal dødsårsaken fortsatt være uklar.

- Vi har valgt å sikte de to personene med bakgrunn i funn på åstedet. De to personene sitter nå til avhør, men jeg kan ikke kommentere verken hva de har fortalt eller bakgrunnen for at de er siktet før obduksjonsrapporten foreligger. Den skal være klar i løpet av noen timer, sier politiadvokaten til Nettavisen.

Han innrømmer at det ikke er ytre skader på den avdøde, men sier etterforskningen likevel har avdekket forhold som gjør at politiet har skjellig grunn til mistanke mot de to siktede.

- Men vi vet ikke om vi har en drapssak eller ikke før vi får resultatene av obduksjonen, sier Buberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere