RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktet for drapsforsøk etter drosjekapring i Sjoa

Sist oppdatert:
En mann og en kvinne er siktet for drapsforsøk etter å ha angrepet en drosjesjåfør i Sjoa i Oppland, kapret drosjen hans og stukket av med den natt til fredag.

– Begge er siktet for drapsforsøk og fremstilles for varetektsfengsling mandag, opplyser operasjonsleder Geir Stavheim i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

De blir fremstilt for varetektsfengsling i Nord-Gudbrandsdal tingrett.

Operasjonslederen opplyser at både drosjesjåføren og de to siktede er avhørt, men vil ikke gå nærmere inn på hva som har kommet fram i avhørene.

Basketak

Politiet har tidligere opplyst at sjåføren var på et kjøreoppdrag fra Lillehammer da han ble overmannet av de to passasjerene, og det oppsto et alvorlig basketak i veibanen.

Sjåføren sier de prøvde å ta livet av ham, men han kom seg unna og fikk hjelp av en forbipasserende, mens de to bilkaprerne stakk av med drosjen.

Drosjesjåføren fikk noen skader i ansiktet, men slapp fra hendelsen uten store fysiske skader. Han ble tatt hånd om ved sykehuset i Lillehammer etter hendelsen.

Kjørte av

Politiet fikk melding om kapringen klokken 1.05 natt til fredag. Klokken 3.03 kjørte drosjen av veien på E6 like sør for Trondheim. Kvinnen ble kastet ut av bilen da den gikk rundt og havnet på taket, mens mannen, som kjørte, fortsatt satt i bilen.

Begge ble sendt til St. Olavs hospital i Trondheim for observasjon.

Politiet fulgte etter drosjen fra Klett, og Spesialenheten er dermed rutinemessig varslet om utforkjøringen.

LES OGSÅ: Drosje kapret i Sjoa – stoppet nær Trondheim

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere