*Nettavisen* Nyheter.

To skutt og drept i sjalusidrama

Trolig var det sjalusi som førte til at 58-åringen skjøt og drepte kvinnen (57) før han tok sitt eget liv. Dramaet utspilte seg utenfor Hotell Alstor i Stavanger torsdag kveld.

03.12.04 10:08

Paret skal ha vært til stede på et arrangement hvor John Klemetsen sr. og sønnen John Jr. spilte til dans.

De to døde skal ifølge politiet være de to eneste involverte. Bevæpnet politi rykket raskt ut, og flere ambulanser var raskt på stedet.

De to ble raskt kjørt til sykehus for gjenoppliving, men døde begge av skadene, får TV 2 Nettavisen opplyst ved Sentralsykehuset i Rogaland.

Trolig et par
Den døde mannen er 58 år, mens kvinnens er ett år yngre. Ifølge politiet var de to trolig et par, og TV 2 melder at det trolig var et sjalusidrama som endte så tragisk.

- Jeg kan i allefall bekrefte at de to var bekjente. Hvorvidt de var et par, tør jeg ikke spekulere på, sier operasjonsleder Arild Bjørnevoll ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen fredag morgen.

Ifølge Kanal 24 skal de to ha hatt et kortvarig forhold bak seg. De to skal ha kranglet i forkant av at skuddene falt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Fredrik Refvem, Stavanger Aftenblad / SCANPIX

Skjelven Klemetsen
Hotelldirektør Anette Bull ved First Hotell Alstor sier til Aftenbladet at de to involverte personene hadde vært på dans på hotellet.

Det var mange gjester på hotellet samtidig som skuddene falt.

- Jeg er helt skjelven, sier John Klemetsen jr til VG. Han stod sammen med faren og underholdt gjestene da de to døde utenfor lokalet.

Politiet avhører flere vitner som så skuddramaet. Randi Bugge var på julebord med jobben da skuddene falt.

- Vi fikk beskjed over høytaleren at det hadde skjedd noe avorlig og dansen ble avsluttet. Vi fikk senere opplyst at en kvinne var skutt, og at mannen senere skjøt seg selv, sier Bugge til TV 2 Nyhetene.

Krisehjelp
Området ved hotellet er sperret av, og en rekke drosjer ble rett over midnatt tilkalt for å frakte en del av hotellets gjester bort.

Det er iverksatt krisehjelpstiltak på Legevakten i Stavanger. Hotellgjester som trenger hjelp, fraktes dit, skriver Stavanger Aftenblads nettutgave.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.