RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

To tatt for bøssebærerran

Sist oppdatert:
To personer er pågrepet for ranet av en bøssebærer.

Politiet har pågrepet to gutter i tenårene, mistenkt for å stå bak ranet av en bøssebærer i Oslo søndag ettermiddag.

- Vi har funnet to vi mistenker sterkt. Vi gikk med sporhund, da disse dukket opp i et skogholt. Vi hadde kontroll på disse to mens hundeføreren fortsatte. Ut fra hans sporgang, så mener vi det er god grunn til å mistenke de to, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Hilde Walsø til iOslo ved 18.30-tiden.

De to guttene skal være i 16-17 års alderen, og nekter for at de har befatning med saken. De ble oppdaget i et skogholt ved Nordre Skøyen hovedgård.

- Vi har funnet innsamlingsbøssen, sier Walsø, men har ikke opplysninger om den var åpnet eller hvor mye penger som har vært i den.

Det var ved 17-tiden en kvinnelig bøssebærer i 40-årene ble ranet i Solbergliveien på Oppsal i Oslo. Hun samlet inn penger til årets innsamlingsaksjon, der pengene går til Blå Kors.

De to gjerningspersonen skal ha truet kvinnen med kniv. På grunn av meldinger om at de to hadde våpen på seg, gikk bevæpnet politi ut.

Politiet fikk melding om ranet klokken 17.15, og kort tid etter var politi og hund på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere