*Nettavisen* Nyheter.

To til Molde sykehus etter frontkollisjon ved Verma

To eldre, mannlige bilførere er fløyet til Molde sykehus i ambulansehelikopter etter en møteulykke ved Verma i Møre og Romsdal.

03.08.15 18:41

I alt fem personer var involvert i trafikkulykken ved Verma i Rauma kommune mandag ettermiddag. To biler var involvert, hvor det var fire personer i den ene bilen.

– Begge bilførerne er sendt til sykehus. Den ene er en norsk mann i slutten av 70-åra, han var alene i bilen, mens den andre er en israelsk mann i midten av 60-åra, opplyser operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Det var tre passasjerer i bilen som er registrert i Israel. Alle tre kom fra frontkollisjonen med relativt små skader, ifølge politiet.

Begge bilførerne er fløyet til Molde sykehus. Det ble først opplyst at én av de to ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim, men mandag kveld korrigerer Korstad i politiet dette. Skadeomfanget for begge førerne er foreløpig ukjent.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 16.05. Ulykken skjedde på E136 ved Verma, like ved fylkesgrensen til Oppland. Veien var lenge stengt etter ulykken, men like før klokka 18.30 åpnet den igjen, opplyser politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag