RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To til sykehus etter kollisjon mellom bil og brøytebil

KOLLUSJON: En bil og en brøytebil kolliderte sør for Havøysund, i Bakfjorden i Finnmark søndag. Foto: Redningsselskapet
KOLLUSJON: En bil og en brøytebil kolliderte sør for Havøysund, i Bakfjorden i Finnmark søndag. Foto: Redningsselskapet
Kollisjon med brøytebil og bil: To fraktet til sykehus med Sea King

(iFinnmark): HRS opplyser klokken 13:45 at to personer er fraktet til Hammerfest sykehus med Sea King redningshelikopter. Den tredje involverte i ulykken fraktes med ambulanse til Havøysund. Sakdeomfanget er ukjent, ifølge redningsleder i HRS

Hovedredningssentralen (HRS) Nord-Norge bekrefter at Sea King rykker ut til en trafikkulykke sør for Havøysund, i Bakfjorden søndag formiddag.

Ifølge opplysningene redningsleder i HRS Stein Rune Nikolaisen sitter med, skal det ha oppstått en kollisjon mellom en brøytebil og en personbil.

– Sea King lettet fra Banak klokken 12:02. Minst to ambulanser er på tur. Redningsskøyta Odin er også sendt ut, sier han.

Politiet operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt, Geir Roar Nesbø, opplyser at nødetatene rykker ut, og at de er utfordringer med informasjon fra stedet fordi det er dårlig mobildekning i området.

– Det var to personer i personbilen og en person i brøytebilen. Vi kjenner ikke til skadeomfanget. Det meste av nødetater rykker ut, sier han.

Les flere saker fra iFinnmark her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere