RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To tiltalt for grov voldtekt

Sist oppdatert:
To asylsøkere fra Libya risikerer 21 års fengsel for grov voldtekt.

En 31 år kvinne skal ha blitt voldtatt på det groveste av de to mennene i Sandnes over lengre tid 23.januar i år, skriver Stavanger Aftenblad.

De to mennene på 34 og 29 år, er i tiltalt for frihetsberøvelse av 31-åringen og venninnen hennes. Etter at de møtte kvinnene på et utested i Sandnes lørdag kveld, skal mennene ha blitt med hjem til den ene kvinnens leilighet. Der skal de ha ført dem inn på badet, nektet dem å snakke sammen og bedt dem sitte rolig. Så ble den hovedfornærmede tatt inn i stuen, der hun blant annet ble voldtatt på det groveste. Begge kvinnene skal ha blitt slått og truet.

Mennene ble pågrepet idet de var på vei ut av leiligheten hvor voldtekten skal ha skjedd. Siden da har de sittet i varetekt.

29-åringen har i politiavhør forklart at han ikke husker noe fra natten, forteller hans advokat, Olle Nohlin.

- Begge to hadde vært på pub og drukket mye alkohol utover kvelden. Videre sier min klient at han ikke er en person som gjør slike ting som han er tiltalt for, sier Nohlin til Aftenbladet..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere