Gå til sidens hovedinnhold

To voksne og ett barn omkom

En mann (24), en kvinne (24) og en sju måneder gammel baby omkom i frontkollisjonen i Volda.

- Det har vært en trafikkulykke ved Folkestad i Volda. Det var to personbiler som frontkolliderte, åtte personer er involvert i ulykken og tre personer er bekreftet omkommet, sa operasjonsleder Jon Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt til Nettavisen like etter ulykken tirsdag ettermiddag.

- I samme familie
Tirsdag kveld ble navnene til de omkomne frigitt av politiet.

Disse omkom i ulykken:

* Bjørn Ove Lillenes Eidså, 24 år, bosted Volda.

* Anette Ervik Oseberg, 24 år, bosted Volda.

* Johannes Oseberg Eidså, 7 mnd, bosted Volda.

- De tre personene som døde i bilulykken i Dalsfjorden i dag satt i samme bil og de var i familie med hverandre. Pårørende er nå varslet, skriver politiet i en pressemelding.

I tilegg ble fem personer skadd i ulykken, og disse er sendt til behandling på sykehus. Ifølge politiet skal disse ikke være alvorlig eller livstruende skadd.

Kolliderte i sving
Ulykken skjedde på fylkesvei 40 i Dalsfjorden i Volda på Sunnmøre tirsdag ettermiddag.

Redningshelikopter, ambulansehelikopter, ambulanse og fem polititjenestemenn rykket ut til ulykkesstedet etter at meldingen kom inn like før 12.30 tirsdag.

Kollisjonen skjedde i en sving mellom Rossetvika og Nautvika.

- Det var sju eller åtte personer involvert i ulykken. Flere er alvorlig skadd, to er fastklemt, fire personer er ute av bilene med alvorlige skader, opplyste operasjonsleder John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt til NTB like etter ulykken.

- Blir etterforsket
Ulykken blir nå etterforsket og det blir foretatt avhør av vitner.

- Det er ennå for tidlig å si hva som er årsaken til ulykken. Ulykkeskommisjonen til Statens Vegvesen har tidligere i dag også vært på stedet og gjort undersøkelser, opplyser politiet tirsdag kveld.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger