RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toåring låste pappa ute

Sist oppdatert:
Pappa skulle bare en kjapp tur i vaskekjelleren da toåringen så sitt snitt til å låse utgangsdøren i leiligheten i Bergen.

Etter turen i vaskekjelleren, var planen å frakte gutten i barnehagen. Men den planen gikk regelrett i vasken da toåringen låste ytterdøren i leiligheten på Minde. Så tok han til å rote og romstere inne i leiligheten.

- Jeg prøvde å få ham til å åpne døren, men han syntes det var veldig gøy og ville ikke åpne. Men etter en stund begynte han å bli litt redd, forteller faren til BA.no.

Faren fikk en nabo til å tilkalle politiet, men de kunne ikke hjelpe og måtte formidle en låsesmed. Han skrudde ut den gamle låsen og satte inn en ny. En liten fare for at det her kan forsvinne noen kroner fra sønnens sparegris, med andre ord.

Toåringen kommer nok til å huske dagen da han fikk romstere fritt i en time mens han kikket på politibilen og pappaen som stod hjelpeløs utenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere