RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tobakkstyver med slagkraft

Sist oppdatert:
Innbruddstyvene slo seg gjennom en 20 centimeter tykk betongmur for å kare til seg røyk fra en bensinstasjon.

Natt til søndag gikk tyvene løs på en bensinstasjon i Lunner kommune på Hadeland.

- De har gått ganske brutalt til verks for å komme seg inn i bygningen - de klarte å slå hull i en 20 centimeter tykk betongmur, forteller operasjonsleder Per Olsen i Vestoppland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Muren var svært porøs, så trolig har det vært nok med en slegge eller liknende verktøy for å komme gjennom. Innbruddet skjedde en gang etter at bensinstasjonen stengte klokken 23 lørdag kveld, og ble oppdaget av personalet da de kom på jobb søndag morgen.

Tyvene brøt seg inn i en spilleautomat og tok med seg hele beholdningen derfra. I tillegg tok de all tobakken i kiosken. Hvor store verdier det er snakk om, er foreløpig uklart.

Kanskje herjes Hadeland av en røyksugen innbruddsbande - natt til lørdag var det nemlig et innbrudd i en Spar-butikk i nabokommunen Gran. Da fjernet to maskerte menn listene på et vindu før de løftet det ut, gikk inn i butikken og brøt opp en automat med tobakk.

- Vi ser ikke bort fra at nattens innbrudd kan ha sammenheng med tobakkstyveriet på Gran, sier Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere