RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tobarnsmor (22) savnet

Sist oppdatert:
Tobarnsmoren Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) er meldt savnet etter at hun forsvant fra hjemmet sitt i Kjøkkelvik i Bergen natt til forrige lørdag.

- Vi driver og sjekker tekniske spor som bevegelser på bankkonto og lignende. Videre snakker vi med personene i hennes omgangskrets, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politkammer til Nettavisen.

Tobarnsmoren skal ha hatt med seg passet sitt og penger da hun forsvant. Det er så langt ingen spor etter kvinnen, som først ble meldt savnet fredag. Hun er gift og har to små barn, og skal ikke ha varslet noen om at hun planla å forlate hjemmet, skriver bt.no.

- Vi tror også hun har hatt med seg en mobiltelefon, men kan ikke bekrefte dette ennå. Hvis det viser seg at hun hadde det, vil vi hente inn opplysninger om aktivitet på telefonen, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt til Nettavisen.

Den savnede tobarnsmoren er opprinnelig vietnameser. Hun hadde trolig på seg rød fleecejakke med hvite felter under armene, sorte bukser og rosa sko. Hun snakker norsk, og har bergensdialekt. 22-åringen er 165 centimeter høy, veier 60 kilo og har langt mørkt hår.

De som har opplysninger i saken, bes henvende seg til politiet på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere