Tok 33-årig tabbetagger

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Fire personer pågrepet for tagging. Les politiloggen her.

13.02.09 09:01

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Innbrudd på Kjelsås
KJELSÅS: Fra en adresse på Kjelsås kom det kl. 23.13 i går kveld melding om et innbrudd. Tyvene hadde kommet seg inn i huset ved å bryte opp et soveromsvindu. En 42 tommer flatskjerm og ulike fotoapparater ble stjålet. Saken vil bli undersøkt og anmeldt.

Taggere pågrepet
SLEMDALSVEIEN: kl. 23.28 i går kveld kom det til basketak mellom en 30 år gammel tagger og en 25 år gammel dørvakt da taggeren ble tatt på fersk gjerning. Dørvakten fikk en finger ut av ledd, mens taggeren fikk et kutt i pannen og var noe hoven i ansiktet. Politiet skriver anmeldelse på taggingen, og taggeren fikk beskjed om å anmelde vekteren dersom han ønsker det.

Etter en stund kom det flere taggere til det aktuelle stedet, og politiet pågrep tre personer - tre menn på 32, 23 og 21 år.

Pågrepet for skadeverk
RODELØKKA: Kl. 02.12 ble en 22 år gammel mann pågrepet for skadeverk på Øvre Rodeløkka - i Christian Michelsens gate. En rute var knust, og en eldre kvinne opplevde at noen slo i hennes dør. Noen vitner meldte seg og forklarte at det var en mann som hadde gått rundt med en hammer. Noen mente at det var en mann som irriterte seg over at folk i huset gikk på toalettet om natten. Politiet fant fram til den aktuelle gjerningsmannen og kjørte han til Sentralarresten for mistanke om skadeverk.

Tørrkokt kjele på Torshov
EDVARD GRIEGS ALLE: Brannalarmen gikk i Edvard Griegs Alle i natt kl. 03.19. Brannvesenet rykket ut og fant en tørrkokt kjele hos en 58 år gammel mann som hadde sovnet. Det var røyk og røykdykkere fra brannvesenet var inne i mannens leilighet. Ingen er rapportert skadet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.