RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok bilder av stefars overgrep

Sist oppdatert:
Mens mannen (56) hadde seksuell omgang med sin mindreårige stedatter, tok kameraten (49) bilder av overgrepet.

Tirsdag ble 49-åringen domfelt for medvirkning til grove seksualovergrep, skriver Adresseavisen. Trondheim tingrett ga mannen ett års fengsel, hvorav ni måneder ubetinget. Den milde straffen skyldes at det var 49-åringen selv som gjorde politiet kjent med overgrepet. 56-åringen er varetektsfengslet og får sin sak opp i august. Han skal over en periode på fem år ha forgrepet seg på datteren.

Ifølge dommen var det stefaren som i januar 2004 ga beskjed om at han ville ha bilder av seg selv og stedatteren mens han utnyttet henne seksuelt. Oppgaven gikk til den nære vennen. 49-åringen tok bildene, som senere ble lastet ned på en PC. Bildene skal senere ha blitt slettet, uten å være skrevet ut.

«Tiltaltes fotografering er rå barnepornografi med en voksen som på det groveste utnytter et barn seksuelt», slår tingretten fast ifølge Adresseavisen.

Den domfelte tok betenkningstid på spørsmålet om han vil anke eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere