Tok farvel etter trippeldrapet

Foto: Øystein Barth-Heyerdahl (Nordlys.no)

- Livet blir ikke det samme mer, sier søsteren til en av de drepte etter trippeldrapet i Tromsø.

01.04.09 15:23

En fullsatt Ishavskatedral tok onsdag farvel med ekteparet Linda Anett Hansen (35) og Ole-Roger Olsen (44), og hans mor Ragna Elida Christensen (61), som ble drept i en bolig i Tromsø for halvannen uke siden, skriver nordlys.no.

- Livet blir ikke det samme mer. Vi kommer til å savne dere veldig, sa Ragnas søster i en gripende minnetale.

- Tre svært flotte mennesker
I kirken var det et hav med blomster og kranser, rundt de tre kistene og langs hele gangen opp mot alteret. Oppå hver kiste er det plassert et bilde av de drepte.

Fiskeriminister Helga Pedersen var til stede i kirken på vegne av Fiskeridepartementet. Hun har tidligere vært kollega med avdøde Ragna Elida Christensen i Finnmark fylkeskommune.

- En sånn hendelse ryster en hel nasjon og berører oss alle. Det er tre svært flotte og engasjerte mennesker som nå er borte, sa Pedersen i sin minnetale, ifølge Nordlys.

Fiskeriministeren trakk særlig frem det drepte ekteparets innsats for havforskning, og hun beskrev Ragna som et varmt menneske.

- Ragna var et varmt og inkluderende menneske og en god kollega. Jeg har selv fått hjelp og støtte fra Ragna, sa hun.

Les egen sak: Disse ble drept

Ble drept mens de sov
En 38 år gammel mann fra Finnmark er pågrepet og siktet for drapene, som fant sted i en bolig i et villastrøk i bydelen Tomasjord i Tromsdalen.

Politiet mener de tre trolig ble drept mens de lå og sov.

Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer med at drapsvåpenet er kniv.

- Alle ofrene er påført flere stikkskader i overkroppen. Skadene antas påført med kniv. Drapstidspunktet antas å være sent på natten eller om morgenen søndag, ifølge politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.