*Nettavisen* Nyheter.

Tok opp vold på lydbånd

Rett før mannen gikk løs på sin ekskone med hammer, utløste hun voldsalarmen. Dermed fikk retten sterke bevis.

Mannen er dømt til 5 måneders fengsel for vold mot kvinnen. I fjor høst brøt han seg inn i huset til kvinnen han har et barn sammen med, til tross for at han var pålagt rettslig forbud mot å oppsøke kvinnen.

I hennes hus banket han opp kvinnen med hammer. Da mannen tok seg inn i huset, utløste kvinnen voldsalarmen. Dermed kunne Asker og Bærum tingrett selv høre overgrepet.

Det høres forferdelige skrik fra fornærmede, hundebjeff, og på enkelte steder tiltaltes stemme. Slik det høres ut, har fornærmede problemer med å snakke. Hun uttrykker i hvert fall et sted at han slår med en hammer og at hun er i leiligheten. Etter at basketaket er over, har fornærmede fremdeles svært store problemer med å snakke, hun hikster av gråt, og får bare uttrykt brokker av setninger, står det i dommen skriver Asker og Bærums budstikke.

- Dette dreier seg om vold mellom mennesker med nære relasjoner til hverandre. Det er spesielt skjerpende at gjerningsmannen først trengte seg inn i huset ved innbrudd og deretter foretok voldshandlingen samtidig som barnet var til stede. I tillegg har han brukt en hammer, som anses som et særlig farlig redskap, sier Per Zimmer til Budstikka.

Mannen vil ikke anke dommen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.