RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok professor som gissel

Sist oppdatert:
Hadde akkurat levert barna, ble tatt som gissel av ICA-raneren.

(iBergen.no) Det var ved 15.10-tiden at ICA-butikken på Sandvikstorget ble ranet av en bevæpnet mann.

- Feil sted til feil tid
Etter å ha forlatt åstedet, løp raneren mot Amalie Skramsvei like i nærheten. Der tvang han bileieren til først å kjøre ham mot Åsane og deretter Askøy. Bileieren var NHH-professor Magne Supphellen.

- Vi var på feil sted til feil tid. Vi hadde vært hos familie i Amalie Skrams vei for å levere ungene, og hadde akkurat kommet utenfor igjen. Det er ikke kjekt å tenke på at hvis dette hadde skjedd noen minutter før, så hadde barna vært involvert, sier Supphellen til Bergensavisen.

Overga seg
Ransmannen befalte først Supphellens kone, som kjørte i en annen bil, til å kjøre ham bort fra ransstedet. Supphellen fikk imidlertid overtalt mannen til å sitte på med han istedenfor. Supphellen og mannen skal ha skilt lag like før klokken 16.30 fredag ettermiddag.

Mannen, som anslås å være mellom 25-30 år, overga seg etter forhandlinger med politiet like etter klokken 20.00 fredag kveld.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere