*Nettavisen* Nyheter.

Tok ut tusener før han ble drept

Foto: Politiet

Få timer før han ble drept, tok Geir Stene ut flere tusen kroner fra minibank.

07.02.09 11:06

(iOslo.no) - Det er spesielt at han bare timer før han blir drept tar ut så vidt mange penger, sier politiførstebetjent Audun Beckstrøm i Oslo politidistrikt til VG .

Politiet mener at 48 år gamle Geir Stene ble drept i leiligheten til sin mor i Maria Dehlis vei på Haugenstua om kvelden 26. januar.

Naboer har hørt høylytt bråk i leiligheten fra 22-tiden denne kvelden. Dette er forenlig med blod og andre spor i leiligheten som vitner om kamp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Holm, Morten

Tok ut penger
Få timer før naboene hørte bråket i leiligheten, tok Geir Stene ut flere tusen kroner fra en minibank på Oslo Sentralstasjon. Det ser ut til at han gjør dette frivillig, og at det ikke står noen personer sammen med ham.

Etter å ha tatt ut penger på Oslo S, har han tatt seg tilbake til leiligheten på Haugenstua.

Politiet ønsker vitner
Politiet er svært interessert i informasjon fra personer som har sett Geir Stene i dette tidsrommet. Han hadde da på seg en rød boblejakke av den typen som du ser på bildet til venstre.

Politiet tror at Stene kan ha kjent gjerningspersonen(e) fra rusmiljøet i Oslo som han hadde vært en del av i flere år. Stene var på vei ut av dette miljøet, og hadde også engasjert seg sterkt i politikken gjennom partiet Demokratene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Politiet

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag