Tok voldtektsmann med buksa nede

Foto: (Colourbox)

Politiet banket på døren under voldtekten og tok seg inn idet mannen heiste opp buksa.

19.01.08 16:42

(iBergen.no) 38-åringen ble tatt på så godt som fersk gjerning da han voldtok kona i deres felles hjem i november 2004.

Trakk opp buksa
Det nå separerte ekteparet hadde slitt med forholdet i lang tid, da han en kveld gikk til fysisk angrep på henne. Samtidig som kvinnen motsatte seg på det sterkeste, klarte mannen å gjennomføre samleie med henne.

En nabo hørte kampen som foregikk i etasjen over og varslet politiet. Da de kom til leiligheten i Bergen var voldtekten i full gang og ble avbrutt av at patruljen ringte på døren. Fortvilet fikk kona åpnet og sluppet inn politibetjentene. De kunne begge da se med egne øyne at 38-åringen febrilsk trakk på seg buksene og at penisen var erigert.

Slått og voldtatt
Gråtende forklarte ektefellen at han med voldsom kraft slo henne ned i sofaen og voldtok henne. Deres allerede hanglende ekteskap endte med separasjon etter denne episoden.

38-åringen har hele tiden nektet straffskyld for forholdet, men ble ikke trodd av Bergen tingrett. Både krimtekniske funn og vitnebeskrivelser støttet konas forklaring av hendelsesforløpet.

Var i Thailand
At mannen ved én anledning hadde stukket av til Thailand og ikke møtte til rettssaken gjorde ikke saken bedre for ham. Av ulike grunner skulle det ta tre forsøk å få saken prøvet for retten, før den endelig ble behandlet.

Det endte med dom for 38-åringen, som nå må i fengsel i to år og seks måneder. Han må også betale 103.200 kroner i erstatning til sin fraseparerte kone.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.