*Nettavisen* Nyheter.

Tømte 12 spilleautomater

En eller flere personer ble igjen da kjøpesenteret Tune i Sarpsborg stengte i går. Så gikk de løs på spilleautomatene med vinkelsliper.

13.01.06 08:56

Rett før midnatt torsdag kveld gikk alarmen på kjøpesenteret. Politiet som kom til stedet ble møtt av spilleautomater som var tømt for innhold.

70.000 i automatene
- Det var ikke tegn på innbrudd, kun på at noen har brutt seg ut av senteret. Trolig har noen gjemt seg i lokalene, og startet arbeidet med å bryte opp automatene da alle var gått, sier operasjonsleder Bjørn Paulsen i Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

I alt 12 spilleautomater er brutt opp. Hvor store beløp tjuvene har fått med seg, har politiet ikke oversikt over. Men det kan være opptil 70.000 kroner i slike automater.

- Det er umulig å si. Det avhenger også om automatene var fylt med sedler eller mynt, sier Paulsen.

Alarm da de dro
Det er ikke kameraovervåking der spilleautomatene står i senteret. Dermed har tjuvene fått jobbet uavbrutt med vinkelsliper og brekkjern. Først da de brøt seg ut av senteret, gikk alarmen.

- Vi etterforsker saken. Men det er heller ingen som har observert gjerningsmennene på stedet eller da de forlot senteret, sier Paulsen.

Østfold har i lengre tid hatt en rekke innbrudd i spilleautomater, uten at det er klart om det er sammenheng mellom sakene. Natt til fredag ble ytterligere en spilleautomat brutt opp i Degenes i Rakkestad i Østfold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.