Gå til sidens hovedinnhold

Tone Damli Aaberge blir programleder for «Love Island» på TV3

- Jeg gleder meg enormt!

Artisten Tone Damli Aaberge (30) er klar for sin første programlederjobb.

Den tidligere Idol-deltakeren (og dommer i samme program) skal fra høsten lede realityprogrammet «Love Island» på TV3.

Programdirektør i MTG TV, Andreas Bakka Hjertø, sier TV3 er stolte over å få Damli Aaberge med på laget.

- Hun har en karisma og naturlig utstråling som gjør henne til den ultimate programleder for denne produksjonen, sier Bakka Hjertø i en pressemelding fra TV3-eier MTG.

Seerne kan påvirke

«Love Island er en ny type datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten, mens seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen» heter det i pressemeldingen.

Se teaser av den nyeste sesongen av den britiske versjonen av programmet:

Spilles inn dagen før visning

Damli Aaberge selv er fornøyd med å få lede den første norske versjonen av programmet, som tidligere er solgt til flere titalls land rundt om i verden.

- Det er ekstra gøy at seerne kan være med å bestemme hva som skal skje! De kan for eksempel stemme en person ut eller inn, bestemme hvem som skal gå på date, eller hva slags tema en fest skal ha, ved å stemme i appen, sier Damli Aaberge.

I motsetning av de fleste realityprogrammer, der innspillingen skjer mange måneder før episodene sendes på TV, skal hver episode av «Love Island» spilles inn dagen før. Det er britiske ITV som skal produsere den norske versjonen - som foruten TV3 - skal distribueres på Viafree og Viaplay.

Kommentarer til denne saken