RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tordenvær kan gi teleproblemer

Sist oppdatert:
Tordenværet som er varslet i Sør-Norge fremover kan gi problemer med både mobiltelefonen og fasttelefonen.

Mens vi den siste tiden har kunnet nyte det fine sommerværet, ser det nå ut til at vi møter på den andre typen klassisk sommervær: Torden.

- Lyn- og tordenværet som er meldt gjør at det kan bli problemer med både mobiltelefoner og fasttelefoner. Derfor har vi satt opp ekstra beredskap i dag for å rykke ut ved eventuelle problemer, forteller Guri Wormdahl, informasjonssjef i NetCom til TV 2 Nettavisen.

Det er særlig i Sør-Norge at det er varslet dårlig vær de neste dagene, og NetCom frykter særlig hvordan ting er i Akershus og Buskerud.

- Vi har iverksatt en del tiltak i frykt for at værmeldingene slår til. Slår det ned, så slår det ned, og det er lite vi kan gjøre preventivt. Derimot har vi personell i beredskap for å ordne opp i eventuelle egne problemer. Vi kan også bistå kraftselskaper og fastlinjeleverandører i tilfelle det skulle oppstå problemer i telenettet eller strømleveransen, sier Wormdahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere