RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torkjell Berulfsen ble robbet for alt mens han sov

TV-personligheten Torkjell Berulfsen ble robbet for verdisaker mens han sov under et besøk i Gjøvik.
TV-personligheten Torkjell Berulfsen ble robbet for verdisaker mens han sov under et besøk i Gjøvik. Foto: Lisa Granberg Jansen (Oppland Arbeiderblad)
TV-personligheten besøkte Gjøvik for å holde foredrag om whisky - natt til søndag ble han frastjålet alt av verdisaker mens han sov.

Journalist, komiker, forfatter og programleder Torkjell Berulfsen tok publikum med på en kulturhistorisk rundreise i brennevinets historie da han besøkte Gjøvik lørdag. Med sin enestående formidlingsevne sørget han for god stemning under det drøyt timelange foredraget om whisky.

Natt til søndag ble derimot ikke like hyggelig for Berulfsen. Noen skal nemlig ha brutt seg inn på hotellrommet på Quality Hotel Strand der han overnattet.

– Noen må ha sneket seg fram fra terrassen og presset opp vinduet som jeg satte på gløtt, sier Berulfsen til Oppland Arbeiderblad.

Da han våknet dagen etter, oppdaget han at alt av verdisaker var borte. En brun italiensk skulderbag med laptop, lommebok med alt av kort, mobiltelefon og masse personlige papirer er blant det som har blitt stjålet.

– Om noen finner noe av dette må de for all del kjøpe det dersom de får tilbudet, og deretter ringe meg på nummeret 907 57 715. Jeg krysser fingrene for at det dukker opp igjen, sier en fortvilet Berulfsen før han gjerne vil avslutte det hele med et smil:

– Kjøp ikke laptop av andpustne herrer i portrommet. Det er en av mine leveregler.

Les flere saker i Oppland Arbeiderblad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere