RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TROLIG FUNNET DØD: Sør-Øst politidistrikt har funnet den limegrønne kajakken til Torsten Gläser. I nærheten er det funnet en død person. Politiet tror det er Gläser, men endelig identitet er ikke avgjort.
TROLIG FUNNET DØD: Sør-Øst politidistrikt har funnet den limegrønne kajakken til Torsten Gläser. I nærheten er det funnet en død person. Politiet tror det er Gläser, men endelig identitet er ikke avgjort. Foto: Privat

Torsten trolig funnet død etter kajakktur

Sist oppdatert:
Tyskeren Torsten Gläser forsvant fra Tjøme torsdag formiddag.

Politiet i Vestfold opplyste på Twitter fredag ettermiddag at kajakken til den savnede er funnet. En død mann er funnet i nærheten av kajakken. Politiet tror det er Gläser, men den dødes identitet er ikke bekreftet.

Ved 11.30-tiden torsdag, la Torsten Gläser ut fra Svelvikstranda på Tjøme i en kajakk. Den 49 år gamle mannen er tysk statsborger, og skulle padle i skjærgården på Tjøme i Vestfold.

FORSVANT: Torsten Gläser ble borte torsdag.

Ingen har sett Torsten siden tidlig torsdag ettermiddag. Politiet ber nå om at opplysninger om ham, blir ringt inn til politiets operasjonssentral i Vestfold på 02800.

Torsten disponerte en limegrønn kajakk. Politiet har ingen opplysninger om den savnedes klesdrakt. Han er rundt 180 – 185 centimeter, slank kroppsbygning, kort hår som er grått og litt tynt bak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere