RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(GUARDIA CIVIL)

Toska vil la seg avhøre

Sist oppdatert:
Nokas-siktede David Aleksander Toska vil la seg avhøre av norsk politi mens han sitter fenglset i Spania.

- Han har sagt ja til å la seg avhøre av norske etterforskere så lenge han har sin forsvarer til stede, sier politiinspektør Bjørn andersen i Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Onsdag ettermiddag pågikk det samtaler om når et slikt avhør skal finne sted. Ifølge Andersen ønsker politiet at det skal skje så fort som mulig.

- Vi reiser til Spania umiddelbart når det er avklart, sier Andersen.

Svar på spørsmål?
De store spørsmålene nå er hvor det har blitt av de nær 58 millioner kronene som ranerne fikk med seg fra Norsk Kontantservicei Stavanger. Det er heller ikke kjent hvem som avfyrete skuddene som tok livet av politimannen Arnes Sigve Klungland under ranet.

- For øyeblikket har vi jo ikke snakket med David Toska, så vi vet ikke hva han eventuelt kan si om dette. Men etterforskerne våre jobber med saken, sier politiinspektøren.

Tilsto
Tirsdag overrasket David Toska de norske etterforskerne da han gjennom sin forsvarer, advokat Christine Hamborgstrøm, tilsto at han hadde vært med på planleggingen og gjennomføringe av Nokas-ranet. Han beklaget samtidig drapet på Klungland.

David Aleksander Toska ble pågrepet i Malaga i Spania i forrige uke. Han sitter nå fengslet i Madrid. Toska nekter å la seg utlevere til Norge, fordi han frykter isolasjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere