RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toskas kamerat fengslet

Sist oppdatert:
Den 28 år gamle mannen som er siktet i forbindelse med ranet i Stavanger ble i kveld varetektsfengslet i fire uker, to av dem i full isolasjon.

28-åringen er en kamerat av ranssikta Metkel Betew og ransetterlyste David Toska. De tre skal ha kjent hverandre siden ungdomstida.

- Min klient nekter straffskyld og stiller seg uforstående til siktelsen, sier 28-åringens forsvarer Arild Langnes til TV 2 Nyhetene.

28-åringen – som i februar ble dømt til ett år bak murene her i Oslo fengsel blant annet for trusler og narkotika var ikke kommet tilbake etter endt permisjon da han fredag ble pågrepet på en cafe i Oslo.

Den ranssikta skal tidlig ha kommet i politiets søkelys etter ranet. I følge mannens forsvarer skal dette ha vært på grunn av tilknytningen til de to andre ranssikta.

Nå – sju måneder etter ranet skal politiet etter det TV 2 erfarer ha sikret seg spor de mener kan knytte 28-åringen til Stavanger-ranet.

28-åringen ble pågrepet i Oslo fredag.

Tilsammen er det nå 14 siktede etter Nokas-ranet, hvorav seks er i varetekt, fire er løslatt, men fremdeles siktet. Tre av de siktede er fortsatt på frifot, og er etterlyst av politiet. Dette er Ridvan Hamili (25), David Aleksander Toska (28) og Jusuf Hani (23).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere