Totalt kaos i Bergen

Foto: Arne Ellingsen

Minst én kvinne er kommet til skade i en kjedekollisjon i Fløyfjellstunnelen i Bergen. Trafikken mot sentrum står. Lenge.

31.03.08 09:03

(iBergen.no) Morgentrafikken inn til Bergen er rammet der det svir mest. En kjedekollisjon i sørgående Fløyfjellstunnel har skapt det totale kaos i morgenrushet.

- Vi fikk meldingen like over klokken syv, forteller operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt.

- Det som skal ha skjedd er at en bil fikk motorstopp inne i tunnelen. En lastebil som kom fem biler lengre bak klarte ikke å stoppe og braste inn i de fire andre bilene. En kvinne er idet vi snakker, i ferd med å bli skåret ut av bilen hun satt i. Vi kjenner ikke personskadeomfanget sa Aarnes til iBergen.no klokken 07.40 mandag morgen.

Du kan følge trafikken her på BTs web-kamera i Sandviken

Politiet dirigerer nå trafikken ut av tunnelen og gjennom sentrum. Køene på nordre innfartsåre er endeløse. Uhellet skal ha skjedd i den enden av tunnelen som vender mot Danmarksplass.

SISTE: Tunnelen åpnet kl. 0820

Damen som satt fast i bilen sin er nå skåret løs og fraktet til Haukeland Universitetssykehus. Hennes tilstand er ikke kjent. Det var ingen andre som måtte til legebehandling i kjedesmellen.

Det er ukjent hvorfor den fremste bilen fikk motorstopp, men en av Bergens politikere, FrPs Kenneth Rasmussen (han med muslimutspillet med syltelabbene i gatelyktene) gikk før helgen ut og krevde gigantbøter for folk som slapp opp for bensin i morgenrushet. Bergen har, spesielt på nordre innfartsåre, ingen alternative veier inn, slik at bilistene blir sittende lenge.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 07.04.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

iBergen.no kommer tilbake med mer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag