*Nettavisen* Nyheter.

Trafikkaos på Ring 3 i rushen

SAKTEGÅENDE: En kjedekollisjon på Ring 3 ved Sinsenkrysset førte til saktegående trafikkaos i morgentimene torsdag. Foto: Harald Borchgrevink (iOslo.no)

Fem biler i kjedekollisjon skapte kaos ved Sinsenkrysset. Fortsatt etterslep på Ring 3.

24.01.08 09:30

(iOslo.no) Fem biler havnet i en kjedekræsj ved Sinsenkrysset rett før klokka 08 torsdag morgen. En person ble umiddelbart meldt å være skadet i ansiktet. To andre klaget over brystsmerter, mens en siste hadde skader i ryggen.

Kollisjonen skjedde på Ring 3 ved Sinsenkrysset, om lag 100 meter før avkjøringen til Løren i østgående felt. Politiet sperret ett av feltene på Ring-veien, og trafikken ble kraftig hindret. Først klokka 08.41 var stedet ryddet.

- Det tok i underkant av femti minutter fra meldingen kom til den siste bilen var flyttet og stedet ryddet, sier operasjonsleder Runar Skarnes i Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Harald Borchgrevink (iOslo.no)

Ringvirkningene etter kollisjonen begynte også å gjøre seg gjeldende utover i trafikken.

- Vi har fått umiddelbare konsekvenser på trafikken, og det begynner å pakke seg opp på Ring 3. Tar dette tid får det konsekvenser utover i byen. Dette skjedde på verst mulig tidspunkt, sier Toralf Rutledal, vaktoperatør på Vegtrafikksentralen øst.

Klokka 09.19 opplyser Vegtrafikksentralen at det er et lite etterslep inn mot Sinsenkrysset i østgående retning.

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag