RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trailersjåfør alvorlig skadet

Sist oppdatert:
En person ble alvorlig skadd da en trailer kjørte i fjellveggen ved en tunnel på E39 ved Moi i Vest-Agder fredag morgen.

- En svenskregistert trailer har kjørt i fjellveggen inne i en tunnel. Føreren av traileren er skadd og kjørt til sykehus, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ulykken skjedde i tredje tunnel sør for Moi. Traileren fikk store materielle skader, og bilens last, forskallingsplater, ligger strødd i veibanen.

Skapte trøbbel for mange
Operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt sier til TV 2 Nettavisen at E39 har vært stengt i 8-9 timer som følge av velten.

- Men nå er hovedveien mellom Kristiansand og Stavanger åpen igjen, sier han, og tilføyer at dette har skapt mye trøbbel for mange, ikke minst de som skulle videre med ferje fra en av byene.

Intensivbehandling
Ved Stavanger sykehus får TV 2 Nettavisen klokken 18:25 opplyst at 41-åringens tilstand er alvorlig, men stabil. Mannen er operert og ligger på intensivavdelingen.

Politiet ble varslet om ulykken circa klokka 08.30 fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere