RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Gorm Kallestad

Trampoline på spektakulær flygetur

Sist oppdatert:
Ikke hverdagskost at en trampoline tar ut på egenhånd, men det skjedde faktisk på Askøy denne uken. Og det var ikke en liten tur.

Det er Askøyværingen som i dag bringer den smått utrolige saken om trampolinen som hoppet ut av hagen til familien Brodrik. Og ikke nok med at trampolinen med en diameter på 3,6 meter hoppet over naboens tak - den landet i strømledningen 80 meter unna og kuttet strømmen til 20 naboer.

Familien hadde tatt av bena på trampolinen tirsdag i frykt for den kraftige vinden som var meldt. Trampolinen ble lagt på bakken med den tunge stålrammen rundt, og familien var sikker på at vinden kom til å blåse over. Men der tok de altså skammelig feil.

På natten merket Anja at strømmen var borte.

– Hver gang det blåser sjekker jeg alltid at trampolinen fortsatt er i hagen. Det gjorde jeg nå også. Og det var litt av et sjokk å se at den var borte, forteller Anja Brodrik til avisen.

Sammen med mannen gikk hun ut for å lete etter trampolinen, og fryktet at den hadde knust vinduer på sin ferd. Men trampolinen var søkk vekk. Plutselig fikk mannen Frank øye på trampolinen 7-8 meter over bakken - godt viklet inn i strømledningsnettet. På sin 80 meter lange ferd hadde den smelt inn i taket til naboen og knust 38 takstein.

Administrerende direktør i Askøy Energi, Dagfinn Åsen, sier til Askøyværingen at de ikke tror det er siste gangen de finner trampoliner i strømnettet. Nå anmoder han alle askøyværinger til å sikre sine trampoliner bedre, og minner om at folk kan bli stilt økonomisk ansvarlig for strømstans forårsaket av flygende trampoliner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere