RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trapper ned Førde-etterforskningen

Sist oppdatert:
Til nå har rundt 20 etterforskere jobbet dag og natt i jakten på Anne Slåttens (22) drapsmann. Over helgen vil politiet trappe ned.

Det er lensmann Kjell Fonn ved Førde lensmannskontor som opplyser at antall etterforskere vil trolig gå ned over helgen. Han forsikrer at nedtrappingen ikke vil gå utover etterforskningen.

- Vi må tilpasse antall tjenestemenn i forhold til arbeidsoppgavene. Denne uken har vi jobbet med uforminsket styrke, men til neste uke blir vi trolig færre, sier Fonn til TV 2 Nettavisen.

Ingen spor
Politiet har foreløpig ingen konkrete spor i saken. De har til nå ikke gitt noen status som mistenkt for drapet på Slåtten søndag 6. juni. Men lensmannen sier at han fremdeles er optimist.

Har over 400 tips
Tipsstrømmen etter drapet på Anne Slåtten har ikke stoppet opp. Politiet i Førde rundet i går 400 tips totalt i drapsetterforskningen

Politiet har gjentatte ganger bedt om tips i saken og oppfordret alle som var i Førde sentrum mellom klokken 04.00 og 09.00 om å melde seg til politiet. Dette for å få kartlagt alle bevegelsene i området drapsmorgenen.

- Vi regner med å få inn flere tips i dag. Det kommer stadig nye tips, sier lensmann Kjell Fonn til TV 2 Nettavisen.

Etterforskningen dreier seg nå i hovedsak om å kartlegge bevegelsene i sentrum. Politiet foretar fremdeles vitneavhør i saken.

Overnattinger
Politiet har også samlet inn en oversikt over alle som har overnattet på hotell, campingplasser og pensjonater i området den helga den unge sykepleierstudenten ble drept.

- Det dreier seg om rundt 900 besøkende, og vi tar nå kontakt med deres lokale politidistrikt for å få hjelp til å avhøre disse, sier Fonn til NTB.

Det er for det meste nordmenn det dreier seg om, men også utlendinger er med på disse listene, og det kan bli noe vanskeligere å få fatt i disse enn nordmennene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere