RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trapper ned leting etter 82-åring

Sist oppdatert:
Letingen etter 82 år gamle Hans Svarstad i Hedmark trappes ned fredag. Mannskapene settes inn i letingen etter 27 år gamle Knut Erling Gulbrandsen.

82-åringen ble meldt savnet sist søndag klokka 17.45, og har politiet snakket med folk som mener å ha observert mannen på Arnebergbrua mellom Arneberg og Hoff søndag rundt klokka 15.

- Omdisponert
- Vi har omdisponert mannskaper for å lete etter Knut Erling Gulbrandsen som er savnet ved Hamar i stedet, forteller operasjonsleder Trond Sulen ved Hedmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Den savnede 82-åringen fra Namnå skal ha vært ute på en søndagstur med sykkelen for å se etter bær og er lokalkjent i området.

- Frivillige blir fortsatt organisert for å lete etter 82-årige Svarstad, sier Sulen.

Hans Svarstad er svaksynt og noe dårlig til beins. Han var kledd i en blå og hvit vindjakke, marineblå bukse, og en gråblå caps da han forsvant.

Forskjøvet tidspunkt
Tidspunktet for når den savnede Knut Erling Gulbrandsen sist ble sett, er forskjøvet med en halvtime etter at politiet har mottatt tips fra publikum.

- Han skal sist være sett mandag morgen ved 04.30-tiden i samme område vest i Hamar, opplyser politiet.

Rundt 30 personer fra Røde Kors og Sivilforsvaret og Norsk Folkehjelp leter etter 27-åringen. Politiet har ingen grunn til å tro at det skal ha tilstøtt Gulbrandsen noe kriminelt.

Gulbrandsen er 187 cm høy, slank, har mørkeblondt, mellomlangt hår og brune øyne. 27-åringen var trolig iført mørk Polo Loco-genser, offwhite piratbukser og lyse lave sko da han forsvant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere