Trapper opp letingen

Foto: PRIVAT/Hordaland politidistrikt

Letingen etter en 21 år gammel mann som er meldt savnet på Askøy i Bergen, har så langt vært resultatløs. Mandag morgen trappes søket opp.

23.05.05 07:39

Den savnede 21-åringen be sist sett på Kollevåg på Askøy utenfor Bergen lørdag. Først søndag ble han meldt savnet til politiet.

- Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret har lett etter mannen søndag kveld, men letingen er trappet ned i natt på grunn av mørket, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Klokken 8 mandag morgen settes mellom 60 og 100 personer inn i søket til lands og til vann. I tillegg er sju båter og tre redningshunder med på leteaksjonen.

- Vi vil gå igjennom området der han sist er sett på nytt. Det er svært kupert, og vanskelig å få øye på noen i mørket. Vi vil også søke etter den savnede i sjøen, sier Johannessen.

Søndag kveld gikk politiet ut med navn og bilde på den savnede. Stein Tore Nordbye er 180 cm høy og har rak holdning. Han har kort mørkeblondt hår, oval ansiktsform, snakker nordnorsk dialekt. Da han forsvant var han kledd i grå olabukser, mørkeblå Diesel-genser og mørkebrune fjellsko.

Dersom noen har opplysninger kan de gis til politiet i Hordaland på tlf. 55556300.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.