Tre alvorlig skadd etter at bil med fire personer havnet på taket i en hage

Bilen med fire personer kjørte inn i en hage og havnet på taket i Melbu i Hadsel kommune i Nordland. To personer satt fastklemt etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 3.36 natt til søndag.

Bilen med fire personer kjørte inn i en hage og havnet på taket i Melbu i Hadsel kommune i Nordland. To personer satt fastklemt etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 3.36 natt til søndag. Foto: Avisa Nordland

Fire personer er fraktet i luftambulanse til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø etter at bilen de satt i kjørte inn i en hage og havnet på taket i Melbu i Hadsel kommune i Vesterålen

13.09.15 10:55

Det er Avisa Nordland som melder om hendelen.

- Saken er per nå inne i en etterforskningsfase, og det eneste vi kan si med sikkerhet for øyeblikket er at det har vært stor fart inne i bildet, forteller operasjonsleder Kåre Munkvold ved Midtre Hålogaland Politidistrikt, til avisen.

To av de fire personene i bilen satt fastklemt etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 3.36 natt til søndag. Det melder NTB.

Nødetatene klarte å få de siste to personene ut av bilen, og tre skadde personer flys til UNN i Tromsø, opplyste politiet i Midtre Hålogaland like etter klokken 05.

Overfor NTB beskriver politiet ulykken som alvorlig, men de har ikke oversikt over skadeomfanget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.