RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre branner i Vestfold

Sist oppdatert:
Politiet rykket ut til tre branner i Vestfold søndag. To anmeldelser for uaktsom omgang med ild og ét forsøk på mordbrann ble resultatet.

Politiet mistenker at brannen i en 4 etasjes kommunal boligblokk i Horten sentrum er påsatt. Ingen ble skadet i brannen som brøt ut ved 03.30-tiden natt til søndag, men sju beboere ble evakuert.

Politiet i Vestfold opplyser at de ikke har mistenkte i saken, men at de utfører avhør av vitner. Brannen etterforskes som forsøk på mordbrann.

Dyne antent
En brann i Dronningsens gate i Sandefjord sentrum ble meldt til politiet klokka 10.48 søndag. Brannen ble begrenset til en leilighet i et større boligkompleks. Kvinnen som bodde i leiligheten ble kjørt til sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd.

- Trolig startet brannen fordi et stearinlys antente en dyne. Kvinnen vil bli anmeldt for uaktsomhet, opplyser operasjonsleder Åge Haakonsen i Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Pappesker antent
En drøy halvtime senere ble det meldt om ytterligere en brann i et bolighus i Unnerbergveien utenfor Sandefjord. Da politiet nådde fram til stedet hadde de som oppholdt seg i huset kommet seg ut.

- Det dreide seg om en røykutvikling i en badstue. Noen pappesker skal ha blitt antent fordi badstuen ble slått på, forteller Haakonsen.

Den 38-årige kvinnen som bor i huset blir også anmeldt for uaktsom omgang med ild.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere