RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre dødsulykker på norske veier onsdag

I tillegg ble flere personer skadd i ulike MC-ulykker.

Den først ulykken skjedde ved halv seks-tiden onsdag morgen på Verma i Romsdal. En bilfører i 30-årene omkom, mens hans sju år gamle sønn ble skadd.

– En personbil havnet utenfor veien. Føreren ble erklært død på stedet, mens gutten ble fløyet til St. Olavs hospital. Etter det vi vet, var ingen flere biler involvert, sier operasjonsleder Tore Hals i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB. Sjuåringens tilstand er ikke kjent.

Vogntogsjåfør fastklemt

På E6 mellom Hamar og Ringerike døde en kvinne i en kollisjon mellom et vogntog og to personbiler. Kvinnen kjørte en av personbilene og skal ha kommet over i feil kjørefelt og kollidert med vogntoget. Vogntogsjåføren ble fløyet til sykehus, men han skal ikke ha blitt påført livstruende skader. Ifølge Hamar Arbeiderblad satt føreren fastklemt i nesten to timer.

Føreren av den andre personbilen slapp fra det med et beinbrudd. Det var ingen andre personer involvert utover de tre sjåførene.

Flere MC-ulykker

Like før klokken 15 oppsto en ny dødsulykke i Nordmøre og Romsdal politidistrikt. Én av fem motorsykler i et følge ble utsatt for en ulykke på Ertvågøya i Aure på Nordmøre.

– En person er omkommet, og en er hardt skadd, sier operasjonsleder Thorry Aakenes til Tidens Krav.

På Os i Hordaland ble en 57 år gammel mann alvorlig skadd da han kjørte på en hjort klokken 1 natt til onsdag. Også i Tromsø var det en motorsykkelulykke onsdag. MC-føreren, en mann i 60-årene, ble fløyet til sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd etter en møteulykke med en bil ved Skjervøybrua. Bilføreren slapp uskadd fra ulykken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere