Tre drept i kollisjon

Foto: Heiko Junge (SCANPIX)

Tre personer ble drept og en ble hardt skadd da denne bilen kolliderte med en lastebil på E6 ved Biristrand mandag ettermiddag.

14.01.04 10:27

- Det var en kollisjon mellom en lastebil og en personbil. Lastebilen, som kom nordfra, kjørte i personbilen etter at personbilen hadde fått sleng og kom over i motsatt kjørefelt, sier operasjonsleder John Knut Bakken ved Vestoppland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ulykken skjedde på tørr asfalt på E6 sør for Furuodden Camping nord for Gjøvik.

- To personer i lastebilen ble lettere skadet, mens tre personer i personbilen ble drept. En fjerde person som satt i personbilen ble alvorlig skadd, sier Bakken.

Den fjerde i ulykkesbilen, en gutt på 15 år, ble alvorlig skadd. Han pådro seg hode- og brystskader i det kraftige sammenstøtet og ble brakt med luftambulanse fra Oppland Sentralsykehus Lillehammer til Ullevål universitetssykehus.

Gutten er operert og er under intensivbehandling. Tilstanden hans er stabil, får NTB opplyst ved sykehuset.

Passasjeren i lastebilen er lettere skadd. Sjåføren, en 54 år gammel mann, er moderat skadd, han har skader i ansikt i tillegg til brudd- og sårskader. Tilstanden er stabil, får NTB opplyst ved Oppland Sentralsykehus.

Operasjonsleder Knut Westby ved Gudbrandsdal politidistrikt sier til TV 2 Nettavisen at politiet fikk melding om ulykken klokken 14.14.

- I tillegg til politiet er tre ambulanser sendt ut fra sykehuset på Lillehammer. To redningsbiler fra Viking, samt en redningsbil fra brannvakta er også sendt ut, sier Westby.

E6 ble stengt for trafikk ved 14-tiden og åpnet igjen vel fire timer senere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag