RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre lærere forgiftet av elever

Tre lærere ved Lier videregående skole måtte i går oppsøke legevakt etter å ha spist en kake servert av elever ved skolen.

LIER: Kaken skal være bakt ved skolen og poltitet ser alvorlig på episoden.

– Vi ser veldig alvorlig på forgiftning generelt og saker som dette. Det vil få store konsekvenser for lærerene som ble utsatt for forgiftningen, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud poilitidistrikt, Finn Håvard Aas, til Drammens Tidende.

Det skal være tre lærere ved skolen som ble servert kaken ved skolen. De ble etterhvert så dårlige at de oppsøkte legevakten. – De følte seg dårlig. Kaken viste seg å inneholde hasj, og lærne ble rett og slett rusa.

Politiet oppsøkte de to elevene som hadde bakt og servert kaken, og elevene erkjente å ha puttet hasj i kaken.

– Politiet er nå hjemme hos de to elevene og har også funnet narkotika på stedet, sier Aas, som opplyser at begge av elevene er myndige.

Elevene vil bli siktet for både forgiftning og besittelse av narkotika.

Flere elever ved skolen skal også ha spist kaken.

– Skolen kommer til å sende ut en melding til foreldre og lærere som følge av denne episoden. Skoledagen i dag vil også bli påvirket av dette, siden lærerne som ble utsatt for forgiftningen ikke kan kjøre bil. De vil ikke komme på jobb i dag, sier Aas

Les flere saker hos DT.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere