RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre måneder for 14 brudd i ansiktet

Sist oppdatert:
En 30-årig haugesunder må tre måneder i fengsel etter å ha banket opp en annen mann slik at han fikk 14 brudd i ansiktet.

Det brutale slagsmålet skjedde utenfor puben Flytten i Haugesund 29. april i fjor. Den berusede 30-åringen kranglet med en annen gjest og de tok begynte å sloss på Indre kai.

Nødverge
Haugesund tingrett mener 30-åringen handlet i nødverge da han dro til den andre de første gangene. Men da mannen falt i bakken og 30-åringen satte seg oppå ham og slo gjentatte ganger, mener retten at 30-åringen gikk for langt, skriver Haugesunds Avis.

«Handlingen kunne fått svært alvorlige følger og det er utrolig at dette har gått så bra som det har gjort for den fornærmede», heter det i domsslutningen.

Dobbeltsyn
Offeret lå på sykehus i elleve dager og var sykmeldt i over en måned. Han fikk brudd i nesen, brudd i øyegulvet på begge sider og brudd i venstre kinnbensbue. Han er fortsatt plaget av dobbeltsyn.

I retten forklarte tiltalte at han ikke husket noe fra den brutale volden, men retten trodde ikke på ham. Haugesund tingrett dømte ham også til å betale fornærmede 5.000 kroner i oppreisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere