RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre menn pågrepet etter politijakt

Sist oppdatert:
Den siste av i alt tre menn som tirsdag har vært på flukt fra politiet, ble pågrepet i ettermiddag.

- Vi har nå pågrepet alle de tre, etter en politijakt som har vart i hele dag. Den første ble tatt tidlig i formiddag, den andre klokken 15.30 og sistemann klokken 16.30. Alle befant seg i det aktuelle området, sier operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Jan Birger Raastad, til TV 2 Nettavisen.

Ville låne telefonen
Sistemann ble pågrepet etter å ha oppsøkt en adresse og spurt om å få låne telefonen i huset.

Han var både sliten og våt etter å ha vært på flukt store deler av dagen. Alle de tre er nå kjørt til Drammen politikammer.

- To av mennene har ankommet, vi venter fortsatt på den tredje pågrepne. De skal avhøres, men det er fortsatt ikke avgjort når dette blir, opplyser operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Gro Rundbråten, til TV 2 Nettavisen.

Store styrker
Store politistyrker har i flere timer tirsdag lett etter mennene som stakk av i en rutinekontroll.

Det viste seg at BMW-en mennene forsvant i var stjålet fra Tønsberg, selvom politiet selv ikke visste noe om dette da de vinket bilen inn til siden.

Spikermatter
Den dramatiske biljakten startet ved 12.30-tiden, da BMW-en nektet å stoppe for bilkontrollen. Politipatruljen slo alarm og patruljebiler tok opp jakten, som snart forflyttet seg fra Drammen og inn i Vestfold.

Ved Hof kjørte BMW-en over spikermatter som politiet hadde lagt ut. Deretter bråbremset fluktbilen og rygget inn i en patruljebil fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Krasjet i tre politibiler
Politiet vil verken bekrefte eller avkrefte om det er funnet narkotika i eller ved bilen, som er norskregistrert.

Den stjålne BMW-en som politiet har forfulgt fra Buskerud til Vestfold, ble funnet på en skogsvei i Nord-Jarlsberg ved 13.30-tiden tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere