*Nettavisen* Nyheter.

Tre omkom i frontkollisjon

Foto: (Scanpix)

Tre personer omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en buss på riksvei 3 mellom Rena og Elverum mandag ettermiddag.

16.02.04 19:46

- Vi kan nå bekrefte at det var tre personer i bilen, og alle omkom. Det var én mann og to kvinner. Vi kan ennå ikke gå ut med alder før vi er helt sikre på identiteten og før pårørende er kontaktet, sier politioverbetjent Arne Sigstad i Hedmark politidistrikt til NTB.

Først fem timer etter ulykken visste politiet hvor mange som hadde omkommet.

- Personbilen frontkolliderte med bussen, opplyste operasjonsleder Geir Brun ved Hedmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen tidligere på ettermiddagen.

Omfattende skader
Det var på grunn av de omfattende skadene på bilen at politiet ikke klarte å finne ut hvor mange personer som befant seg der. Personbilen havnet under bussen i forbindelse med kollisjonen, og en kranbil kom til stedet for å løfte bussen vekk fra personbilen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.11 mandag.

- I skolebussen var det en bussjåfør og en skoleelev. Sjåføren er fortsatt til behandling på sykehuset, men han er ikke alvorlig skadd. Først når vi får avhørt ham, kan vi si med sikkerhet hvordan ulykken skjedde, sier Sigstad til NTB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.