RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre omkom på Hitra

(Petter Vidar Vågsvær)
Sist oppdatert:
Tre personer omkom og en er hardt skadd etter at en personbil kjørte i bergveggen på Hitra i Sør-Trøndelag lørdag kveld.

De omkomne er to svenske kvinner og én norsk mann - alle 20 år gamle. Situasjonen er kritisk for en fjerde person, en 20 år gammel mann. Situasjonen hans er fortsatt meget alvorlig får TV 2 Nettavisen opplyst ved St. Olavs hospital søndag.

Ulykken skjedde på riksvei 714. Politiet fikk meldingen kl 19.37. De to skadde ble brakt med luftambulanse til St. Olavs hospital.

- Bilen har kjørt i bergveggen ved Dolmøya på Hitra. Det var fem personer i bilen og tre av dem er omkommet, opplyste operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Femtemann i bilen, også han 20 år, ble lettere skadd i ulykken. Han var søndag morgen ferdig behandlet, men var fortsatte innlagt på sykehuset.

Vitner har ifølge politiet antydet at bilen, en 21 år gammel Mazda 323, hadde høy fart før kollisjonen med fjellveggen.

–De to 20 år gamle kvinnene som omkom i ulykken, er begge svenske statsborgere. De kommer fra Østersund-området i Midt-Sverige. Den 20 år gamle mannen som omkom kommer fra Fosen, opplyser operasjonsleder Harald Todal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB. Flere av de involverte i ulykken skal være ansatt i fiskeribedriften Salmar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere