RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre siktet etter dødsfall

Sist oppdatert:
Tre menn er siktet etter at en mann ble funnet død i en bolig i Karasjok fredag ettermiddag.

Politiet i Øst-Finnmark har satt i gang drapsetterforskning etter at de ble varslet av helsevesenet om likfunnet klokken 17.30 fredag. Tre menn på 45, 53 og 58 år er siktet etter det mystiske dødsfallet. Alle tre er kjenninger av politiet.

Tre menn som var på stedet da politiet ankom, er siktet. En av de siktede leier og disponerer boligen som den avdøde ble funnet i, opplyser politiet i Øst-Finnmark til TV 2 Nettavisen.

Uklare omstendigheter
- Disse tre mennene er pågrepet og har status som siktet i saken. Omstendighetene rundt dødsfallet er uklare. Politiet har også gjennomført tekniske undersøkelser på åstedet , forteller operasjonsleder Eigil Henninen til TV 2 Nettavisen søndag morgen.

Ved 11-tiden søndag var politiet ikke kommet til noen ny konklusjoner vedrørende omstendighetene.

- Vi skal gå i gang med avhør av de siktede etter å ha gjort en helhetsvurdering av tidligere tiltak, av egne observasjoner og av vitneavhør, sier operasjonsleder Svein Erik Jakobsen ved Øst-Finnmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kripos er så langt ikke koblet inn.

Politiet løslot søndag en av de tre siktede. Siktelsen mot de tre opprettholdes, og to av dem framstilles trolig for varetektsfengsling mandag.

Den avdøde 49-åringen er ikke kjent av politiet og skal ha vært på besøk hos en av de siktede. Det er ikke noe slektskap mellom den avdøde og noen av de siktede.

Dødsårsak ukjent
Dødsårsaken er ikke kjent. Det blir gjennomført en obduksjon for å klarlegge årsaken til og omstendighetene rundt dødsfallet.

- En midlertidig obduksjon bør være klar i løpet av mandag ettermiddag, opplyser politiet søndag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere