RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre skadd etter politijakt

Sist oppdatert:
Tre menn i 20-årene ligger skadd på sykehuset etter å ha kjørt i en fjellskrent under en politijakt natt til tirsdag.

Politiet ved Østfold politidistrikt fikk melding av et øyenvitne klokken 03.20 natt til tirsdag om tre menn som bar en spilleautomat ut fra Mega på Gressvik og inn i en varebil.

Politiet tok straks opp jakten på bilen, men måtte gi opp på grunn av svært glatte kjøreforhold. En veisperring ble satt opp, men varebilen klarte likevel å komme seg unna, skriver Fredriksstad Blad.

En halvtime etter at jakten startet, fant politiet varebilen mellom Missingmyr og Svinndal. Mennene hadde kjørt inn i en fjellvegg på det glatte føret.

- Av de tre i bilen ble en fløyet til Ullevål Universitessykehus med ambulansehelikopter, en ble fraktet samme sted med sykebil og en ble kjørt til sykehuset i Fredrikstad, forteller operasjonsleder Martin Nygårdsmoen ved Østfold politidistrikt til Fredriksstad Blad.

I en pressemelding til TV 2 Nettavisen opplyser Ullevål sykehus at en 25-åring har alvorlige skader i ansiktet og brystet, samt flere brudd. Han skal nå opereres og er under intensivbehandling. Tilstanden hans er stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere